In hoeveel gevallen eindigt in Nederland de zwangerschap in een abortus? NPV ondervroeg wat mensen op straat, hieronder is dat te bekijken:

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

2 Comments

Hetty Dolman

Ik wil alleen zeggen dat ik tegen abortus provocatus ben, behalve als het niet anders kan. en dat ik het verschil tussen een miskraam (abortus) en een abortus provocatus vaak niet terugvind in jullie berichten. De meeste afdrijvingen van vruchtjes vinden spontaan plaats, door midden van een miskraam. Vaak ongewild.

wilm Edelbroek

Waar is de advocaat in de maatschappij, voor het nog zich aanwezig, vormende menselijke leven? Natuurlijk zijn er christenen waarin de Heilige Geest werkzaam is, maar waar is de maatschappij voor deze vormende mens die zich nog niet kan verdedigen? Wist u dat volgens het burgerlijk recht de nog niet geboren mens al erfrechten heeft? Hoe u is het dan mogelijk, dat toegestaan wordt deze te vermoorden en onterecht te onterven?

Geef een antwoord