Het lijkt erop dat een Joods-Amerikaanse arts, Vladimir Zelenko1, een antimalariamiddel effectief heeft ingezet om het Covid-19 virus te bestrijden. Hij behandelde 350 patiënten met hydroxychloroquine en zegt een 100% succesratio te halen: iedereen genas, geen ziekenhuisopnames.

Fox News interviewde twee andere experts (zie video). Zij zijn erg optimistisch over deze resultaten, maar houden nog wel een slag om de arm. Er zijn eerder goede resultaten geboekt met hydroxychloroquine in de bestrijding van het influenzavirus, en die bleken later toch tegen te vallen.

Als hydroxychloroquine inderdaad zo effectief is als Zelenko beweert, dan is dit een zeer welkom middel om de wereldwijde Covid-19 uitbraak te smoren. Hydroxychloroquine is nu al overal beschikbaar en het is goedkoop: 11 euro per dosisreeks.

Dit artikel is met toestemming overgenomen van de website van Weet Magazine. Het originele artikel is hier te vinden.

Voetnoten

  1. https://youtu.be/7h9UXkDaI5A

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Dit artikel is met toestemming overgenomen van Weet-Magazine. Regelmatig wisselen we artikelen uit met het tijdschrift Weet Magazine. Abonnee worden? Klik dan hier.