Vorige maand verscheen in het Reformatorisch Dagblad een artikel van drs. Esther Noordermeer met als titel ‘Neem Bijbelse scheiding tussen vee en wild serieus‘.1 Dit artikel verscheen later ook op de website van Logos Instituut.2 Een scepticus liet ons via de e-mail weten dat Noordermeer de Q-koorts is vergeten. Een andere scepticus vraagt zich op onze Facebookpagina af waarom de gekkenkoeienziekte (BSE), mond- en klauwzeer en Q-koorts niet in het bovengenoemde artikel voorkomen.

Vandaag verscheen op de website van Logos Instituut een vervolg op het artikel van drs. Noordermeer. Dit vervolg gaat over de bovenstaande tegenwerpingen van de sceptici en is hier te lezen.

Literatuur

  • Noordermeer, E., 2020, Neem Bijbelse scheiding tussen vee en wild serieus, Reformatorisch Dagblad 49 (310): 27.

Voetnoten

  1. Zie: Noordermeer 2020.
  2. https://old.logos.nl/neem-bijbelse-scheiding-tussen-vee-en-wild-serieus/.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.