Logos Instituut is in het bezit gekomen van een groot aantal boeken en Dvd’s. Omdat wij plaats willen maken in ons magazijn bieden wij dit materiaal tegen sterk gereduceerd tarief aan. Bekijk het overzicht hieronder. Bestellen kan via onze webshop.

Download the PDF file .

Mega-advertentie

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

De redactie van logos bestaat uit verschillende auteurs. Af en toe plaatst de redactie een artikel wanneer de auteur zelf niet zijn of haar artikelen op onze site plaatst. Ook behandelt de redactie regelmatig reacties van lezers van onze artikelen en voegt (altijd met vermelding) extra informatie zoals voetnoten of inleidingen aan artikelen toe.

1 Comment

Binne Bloem

Ik waardeer de inzet van Logos om Gods Woord boven alles te laten klinken. Het is ontzettend lastige materie om hier als gewone gelovigen wat van te vinden. Er is denk ik behoefte aan christelijk leiderschap, maar dan wel evenwichtig en genuanceerd (met oog voor de redelijkheid van andermans argumenten, waar mogelijk). Ik hoop en bid dat de tegenwoordige discussies vruchtbaar mogen zijn.
Wij christenen roepen soms best wel ondoordachte dingen. Ik denk dat Logos hier een rol in heeft en zou ze willen adviseren om hier de komende tijd óók sturing aan te geven. Ik denk o.a. door aan te geven wat echt GEEN goede argumenten zijn, zoals gedaan wordt op http://creation.com/qa#bad_arguments Een tweede wat ik zou willen meegeven is om te overwegen toch niet geassocieerd te willen worden met Dr. Kent Hovind, zelfs onder creationisten wel als ‘clown’ getypeerd (ref. bioloog en geoloog Tom Zoutewelle, ND 18012014).

Hartelijke groet en veel zegen gewenst, Binne Bloem

Geef een antwoord