“…Ik zit in groep 6 en ik doe mijn spreekbeurt over fossielen. Maar in al de boeken die ik van de bieb geleend heb, gaan ze uit van miljoenen jaren. Ik wil iets vertellen over hoe fossielen zijn ontstaan en hoe ze eruit zien. Kunt u iets mailen? Of heeft u tips voor boeken of het internet?…”

“…Gisteren was een collega bij de presentatie van een evolutionistisch boek. Vandaag kwam ze triomfantelijk binnen en vertelde dat er nu eindelijk de mogelijkheid is om het theïstisch evolutionisme te onderwijzen en de idee van een zesdaagse schepping vaarwel te zeggen. Ik zoek goed onderwijsmateriaal om de dwaling van gemeenschappelijke afstamming van alle levensvormen te bestrijden…”

“…Je weet niet hoe moeilijk het is om als student staande te blijven als je wordt gezien als een primitieveling uit een vergane tijd. Door de contacten die jullie me hebben gegeven, met wetenschappers en andere studenten wereldwijd, heb ik weer moed gevat…”

Enkele voorbeelden van e-mails, zoals we die regelmatig binnenkrijgen, onderstrepen de dringende behoefte aan Bijbelgetrouw materiaal. Logos
Instituut staat voluit voor de (historische) betrouwbaarheid van de Bijbel en ontwikkelt Bijbelgetrouw materiaal voor kinderen, opvoeders, onderwijzers, studenten en academici.

Download the PDF file .

Downloaden kan hier.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.