Is de Bijbel betrouwbaar? Ook in het tijdperk van de moderne wetenschap? Daarover gaat ons congres in Apeldoorn van 11 mei. Kom ook en deel deze flyer met familie, vrienden en bekenden. Aanmelden kan via deze pagina.

Download the PDF file .

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.

1 Comment

Logos zoekt een tweede medewerker! Kent u iemand? | Logos Instituut

[…] Kunnen wij in dit wetenschappelijke tijdperk nog wel uitgaan van de Bijbelse geschiedenis? Deze vraag zal centraal staan op het congres in Apeldoorn van 11 mei 2019. Een viertal academici spreekt daar over verschillende thema’s. Klaas Roos (MA) spreekt over de Neanderthaler, dr. Peter Borger over biologie en evolutie, ir. Gert-Jan van Heugten over het feit dat dino’s en mensen samen geleefd hebben en ing. Stef Heerema over zout en ijs. De entreeprijs bedraagt 5 euro, studenten en jongeren zijn gratis en mogen bovendien een gratis boek uitzoeken. Bij de prijs zit een lunchpakketje inbegrepen. Aanmelden kan via deze pagina. Wilt u flyers ophangen in uw (kerkelijke) gemeente? Download deze dan hier. […]

Comments are closed.