Deze week een korte aflevering. Het onderwerp is de cambrische explosie.
De Cambrische explosie wordt door evolutionisten beschouwd als een periode waarin evolutie extreem snel ging. Hoe snel precies eigenlijk? En wat ontstond er precies? Kan dat wel eigenlijk?

Persoonlijk vind ik dit een van de leukste afleveringen. Een tikkeltje brutaal misschien, maar wel helder.

Veel kijkplezier!


Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=j2ef3WprwsA&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Geo Detective is een expert in 3D design/visualizing, programmeren en data analyse en een amateur wetenschapper die een methode heeft ontwikkeld voor waarheidsvinding. Hij maakt leuke korte filmpjes waarin hij kritisch naar evolutie kijkt. Geo Detective heeft al vele filmpjes op zijn eigen site gepubliceerd.

Geef een antwoord