Weer een aflevering van Evolution: The Evidence door Geo Detective.

De aflevering van deze week gaat over de vorming van de eerste cel. Hoort dat in een serie over evolutie? Naar mijn idee wel. Als je namelijk niet een eerste cel hebt, kan evolutie niet beginnen. Bovendien wordt “de vorming van de eerste cel” vaak chemische evolutie genoemd. Veel evolutionisten zullen je echter zeggen dat het valt onder abiogenesis. Die discussie laat ik buiten deze serie. Voor die discussie verwijs ik naar twee filmpjes van Wazooloo (Ian Juby):
Evolution and the origin of life: https://www.youtube.com/watch?v=f02g9w241XI
Define evolution: https://www.youtube.com/watch?v=fQ_h-S7IuaM

Veel kijkplezier!

Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=As17hj7TRv0&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Geo Detective is een expert in 3D design/visualizing, programmeren en data analyse en een amateur wetenschapper die een methode heeft ontwikkeld voor waarheidsvinding. Hij maakt leuke korte filmpjes waarin hij kritisch naar evolutie kijkt. Geo Detective heeft al vele filmpjes op zijn eigen site gepubliceerd.

Geef een antwoord