Aanstaande donderdagavond 15 april 2021 organiseren we voor de vierde keer een livestream met de werkgroep Logos Vlaanderen. Dit keer heeft de lezing de titel ‘Wat is wijsheid?’ Deze lezing wordt verzorgd door de voorganger Herman Spaargaren. U kunt uzelf hier aanmelden. Op donderdag ontvangt u dan een mail met de link naar de presentatie. Doet u mee?

De vorige keer sprak Ton de Mik, zijn lezing is helaas niet terug te kijken. Daarvoor, in februari, sprak dr. Jos Philippaerts over ‘In de ban van de draak’, zijn lezing is hier terug te kijken. In de maand januari sprak Michaël Dekee over ‘Lucy of Adam?’, zijn lezing is hier terug te kijken.

De laatste lezing voor dit seizoen (voor de zomervakantie) wordt verzorgd door dr. Arie Dirkzwager en gaat over de betrouwbaarheid van het Nieuwe Testament. Aanmelden voor deze lezing kan hier.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.