Het populaire boek Moderne Wetenschap in de Bijbel van Ben Hobrink is nu ook beschikbaar als een vlotte, informatieve docufilm. Op woensdag 29 november is er een speciale avond waarop deze dvd wordt gepresenteerd.

Als de wetenschap wegvalt, hoe overleef je dan? Door de Bijbel ter hand te nemen. In de Thora staan namelijk veel gezondheidswetten die ook vandaag de dag nog bruikbaar zijn. Dat concludeerde Ben Hobrink al in zijn boek in 2005. Nu, twaalf jaar later, heeft filmmaker Thomas van der Giessen (Aktefilm) Hobrinks bestseller verfilmd. En het resultaat mag er zijn!

Aktefilm en Logos Instituut organiseren op woensdag 29 november een avond waarop de dvd wordt getoond. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar het gebouw van Nehemia Ministries aan de H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht. De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Logos Instituut.

Deze dvd wordt ook in onze webshop te koop aangeboden.

Dit artikel is met toestemming overgenomen van de website van Weet Magazine. Het originele artikel is hier te vinden.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Dit artikel is met toestemming overgenomen van Weet-Magazine. Regelmatig wisselen we artikelen uit met het tijdschrift Weet Magazine. Abonnee worden? Klik dan hier.

2 Comments

Comments are closed.