“Beleef de Bijbelse geschiedenis van dichtbij” Zo luidt een van de slogans van het Bibelmuseum te Wuppertal. Op 2 maart 2019 hopen wij het Bijbelmuseum in Wuppertal te bezoeken. We vertrekken ’s morgens om 10.00 uur vanaf station Amersfoort en reizen per touringcar naar Wuppertal. Gaat u ook mee?

Programma

Het programma is als volgt:

10:00 uur Vertrek vanaf station Amersfoort
13:00 uur Aankomst bij het Bijbelmuseum
13:15 uur Inleiding van de Bijbels archeoloog dr. Peter van der Veen
14:00 uur Vragen staat vrij
14:15 uur Rondleiding door het museum
16:00 uur Gezamenlijke afsluiting in het museum
16:15 uur Bezoek aan de stad Wuppertal
17:30 uur Vertrek vanaf Bijbelmuseum
20:30 uur Aankomst op station Amersfoort

De kosten bedragen 35 euro per persoon en deze worden uitsluitend besteed aan het huren van de touringcar. Koffie, thee en limonade zitten bij de prijs inbegrepen. Ons verzoek is om zelf een lunchpakket mee te nemen voor zowel de middag als de avond. Het is ook mogelijk om in de avond een pizzeria o.i.d. in de stad Wuppertal aan te doen. De voertaal tijdens de excursie is Nederlands. Aanmelden voor deze excursie kan hier. Gaat u ook mee?

Geologiereis Hongarije

Van 29 april tot en met 3 mei hopen wij af te reizen naar Hongarije om de geologie van dat land te bekijken. Welke uitdagingen zijn er voor creationisten? Past de geologie van Hongarije in een korte chronologie? Ga mee en ontdek de catastrofale geschiedenis van dat land. De vroegboekkorting van 100 euro (499 euro i.p.v. 599 euro) geldt nog zes dagen. Wees er dus snel bij! De reis is overigens bijna volgeboekt. Er zijn nog 2 plaatsen vrij. De reis is zeer geschikt voor docenten en jongerenwerkers. Zie hier voor meer informatie en aanmelden.

Congressen

We sluiten deze korte nieuwsbrief af met een verwijzing naar onze congressen:
– Op 16 maart 2019 wordt er een congres in Opheusden georganiseerd. Verschillende sprekers buigen zich over thema’s binnen het debat ‘geloof en wetenschap’. Ze gaan in op de seksuele revolutie, geschiedschrijving in de Psalmen, taalevolutie, de ijstijd, landschapsvorming door de zondvloed en een bloemlezing van creationistisch onderzoek op de International Conference on Creationism 2018. Het programma is hier te vinden en aanmelden kan hier.
– Op 6 april 2019 organiseren wij, samen met Het Zoeklicht een congres in Doorn. Sprekers op deze conferentie gaan in op de historiciteit van Genesis, Chinese tekens, de lijkwade van Turijn, ontstaan van Nederland tijdens de zondvloed, evolutie en biologie. Aanmelden kan hier.
– Op 11 mei 2019 organiseren wij, onder leiding van een van onze ambassadeurs, een congres in Apeldoorn. Sprekers op dit congres spreken over een historische Adam, dinosauriërs, zondvloedgeologie en genetica. Zet deze dag alvast in uw agenda! Nadere informatie volgt in de volgende nieuwsbrief en op de website.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.