Wij zijn blij en dankbaar u te mogen melden dat de oktobercursus ‘schepping en evolutie’ volgeboekt is. Wij wensen de cursusleider, prof. dr. Mart-Jan Paul, en de cursisten veel zegen toe bij het leiden en volgen van deze cursus. We hebben gemerkt dat er echter nog steeds vraag is naar de cursus. In overleg met de cursusleider hebben we besloten dat we een tweede inschrijvingsmogelijkheid openen. Op 2 december start een volgende cursusronde. Tijdens deze cursusronde komt dezelfde leerstof aan bod als bij de cursus die start in oktober.

Inschrijven kan via deze pagina: https://old.logos.nl/cursus-schepping-en-evolutie/. Na aanmelding ontvangt u een bericht met daarin aanvullende gegevens over betaling en toegang.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.