Come Together-jongerendienst Jeruzalemkerk CGK Groningen 17 januari 2021, ds. Wim-kees van Slooten.

De discussie Schepping of evolutie kan met name christenjongeren in verlegenheid brengen. Heeft de logisch en redelijk klinkende evolutietheorie toch betere papieren dan de scheppingsgeschiedenis van de Bijbel? En als dat zo is, is geloven in het bestaan van de christelijke God toch onzin? In deze preek probeert ds. Van Slooten kort, maar krachtig aan te tonen dat de evolutietheorie, ook op basis van redelijkheid en logica zeker geen betere papieren heeft dan het christelijke geloof in de Bijbel, integendeel. Zijn conclusie is dat geloven in God, de Vader als de almachtige Schepper van hemel en aarde meer dan zin heeft! Dat de dienst en de preek volop een persoonlijke uitnodiging daartoe voor jongeren, maar ook voor ouderen mag zijn.

Bekijk de preek hier: https://kerkdienstgemist.nl/stations/19/events/recording/161089740000019

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Come Together-jongerendienst Jeruzalemkerk CGK Groningen 17 januari 2021, ds. Wim-kees van Slooten.

De discussie Schepping of evolutie kan met name christenjongeren in verlegenheid brengen. Heeft de logisch en redelijk klinkende evolutietheorie toch betere papieren dan de scheppingsgeschiedenis van de Bijbel? En als dat zo is,

...
Read more