De gedachte van de zondvloed als een wereldwijde ramp, zoals deze wordt beschreven in Genesis 6-9, wordt door de meeste wetenschappers ontkend. Gelukkig zijn er regelmatig wetenschappers die deze catastrofale gebeurtenis met nieuwe ontdekkingen nieuw leven inblazen.

Sommige mensen stellen de vraag: Is de zondvloed belangrijk voor het geloofsleven? Petrus koppelt het verlossingswerk van Christus aan de zondvloed (1 Petrus 3:20). Ook kondigde hij in zijn brieven al aan dat er een tijd zou komen dat wetenschappers de zondvloed zouden ontkennen (2 Petrus 3:5). Op zondagavond 17 april 2016 presenteert ing. Stef Heerema zijn onderzoek naar zoutformaties en ijstijd waarmee de wereldwijde zondvloed weer op de kaart is gezet.

Voor meer informatie zie:
http://lezingen.leeuwendaalkerk.nl/

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.

Geef een antwoord