Op 25 mei 2016 om 20.00u gaan we in Assen in dialoog over de zondvloed. Een Bijbelse en historische gebeurtenis waar oorsprongswetenschappers desondanks geen geloof aan hechten. Waarmee ze veel van Jezus eigen woorden en van de woorden van zijn apostelen ter discussie stellen.

Geologie_en_de_Bijbel

Lezing in Assen over de zondvloed

Petrus koppelt het verlossingswerk van Christus rechtstreeks aan de vloed (1 Petrus 3:19). Het onderwerp raakt dus de kern van het evangelie. Ook kondigde hij in zijn brieven al aan dat er een tijd zou komen dat wetenschappers deze vloed zouden ontkennen (2 Petrus 3:3-5). Die tijd is nu gekomen! De ontkenning van de historische betrouwbaarheid van de Bijbel is een effectief middel tegen het getuigenis van de gemeente en leidt tot leegloop van kerken.1

Iedereen is van harte welkom deze gratis bijeenkomst bij te wonen. Neem ook gerust vrienden en kennissen mee. Ontvangst met koffie/thee vanaf 19:30u.

Datum: 25 mei 2016
Tijd: 20:00u
Locatie: Christelijk Centrum Assen, Schakelveld, Witterhoofdweg 1A te Assen
Spreker: Ing. Stef Heerema

 

 

 

 

Meer artikelen van Stef Heerema

DVD Geologie Nederland toont zondvloed

Noord Nederland is in het nieuws. Gaswinning vanonder een zoutlaag leidt tot bevingen. De zoutlaag vormde bergen van 3000 meter, begraven onder lagen zand, klei en kalk. Deze lagen, de fossielen en de brandstoffen zijn in één modderige catastrofe gevormd.

Stef Heerema publiceerde zijn werk in Journal of Creation, Grondboor & Hamer, Factum en Weet Magazine. Hij is bestuurder bij Logos Instituut en ForumC, lid van de Nederlandse Geologische Vereniging en van het Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap. Gij is geschoold in toegepaste natuurkunde, was betrokken bij warmtebehandeling in gesmolten zout en verkocht stoominstallaties. Hij was in Engeland gedetacheerd voor de engineering van een Uranium verrijkingsfabriek. Als zelfstandig ingenieur onderzocht hij de haalbaaarheid van een zoutmijn in Nederland.

Bethel University heeft deze toegankelijke studie naar zondvloed vastgelegd in oktober 2017. Met inleiding van Ds. Jacob Folkerts: “We hebben een stevig verhaal. Als je het hebt over de Schrift, kunnen we zeggen: we hebben nog steeds de beste papieren. We hebben een verhaal dat standhoudt en laat je niet afschrikken door wetenschap.”

Recensie van Ir. Dick de Vries

Voetnoten

  1. http://www.cip.nl/god/april-2016/55730-Be%EFnvloedt-visie-op-schepping-het-ledental-van-kerken

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Stef Heerema doet sinds 2006 structureel onderzoek naar het ontstaan van zoutformaties en ijstijd verschijnselen. Zijn eerste wetenschappelijke publicatie dateert van 2009. Hij is lid van de Nederlandse Geologische Vereniging en van het Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap. Stef Heerema heeft nieuwe ontdekkingen gedaan over het ontstaan van de zoutlagen onder Noord-Nederland en ontdekte hoe de Bijbelse zondvloed hierdoor wordt bevestigd.

1 Comment

R. Hamel

Graag uw opinie over het volgende: als actief kerklid geef ik regelmatig lezingen; de laatste keer werd mij gevraagd naar het mineraal Shungite uit Rusland (Karelie). Zelf heb ik er 1 aangeschaft. Door 3 Nobelprijs-winnaars is dit mineraal (eigenlijk gesteente) ontdekt qua bijzonderheden. Met name door de fullineren, die een vaak bolvormig molecuul vormen, afwijkend van diamant en grafiet. Het zou posititieve karakters bezitten t.a.v. gezondheid. [Ik] ben sceptisch. Heeft u of een van u hierover een goed idee?

Geef een antwoord