Hoe hoog was de toren van Babel? Hoe lang slaapt een slak? En waarom sliepen de oude Egyptenaren op stenen kussens? Nieuwsgierige jongeren en geïnteresseerde ouderen vinden het antwoord op deze vragen in de nieuwe Weet-scheurkalender voor 2020.

De Weet-redactie heeft opnieuw honderden leuke, grappige en interessante weetjes bij elkaar gezocht en gebundeld in een nieuwe Weet-scheurkalender voor 2020. Iedere dag lees je een interessant weetje in diverse thema’s over o.a. de Bijbel, archeologie, astronomie, eten & drinken, geschiedenis, psychologie, techniek of bijzondere beestjes.

De scheurkalender is nu te koop in onze webshop voor slechts €14,95.

PS: wil je nu al het antwoord weten op de vraag uit de titel? Klik dan hier!

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Dit artikel is met toestemming overgenomen van Weet-Magazine. Regelmatig wisselen we artikelen uit met het tijdschrift Weet Magazine. Abonnee worden? Klik dan hier.