Met dit boekje nemen we je mee in hoe seksualiteit écht bedoeld is en wat het met je doet.

In ons land kan en mag zo’n beetje alles op het gebied van seksualiteit. Seks kun je doen hoe je het maar wilt en met wie je het maar wilt: ‘Doe waar jij je goed bij voelt.’ Maar seks is meer dan alleen iets lichamelijks. En als iets goed voelt, betekent dat niet dat het goed is.

Gedurende de puberteit verandert er van alles: niet alleen je lichaam, maar ook je gedachten, je gevoelens, je verlangens en je seksualiteit. Hoe ga je daar mee om? Misschien heb e nog geen ervaring met seksualiteit, of heb je al wel wat dingen mee gemaakt.

In dit boekje delen we belangrijke informatie met je. Je komt ook dingen tegen uit het Grote Boek, de Bijbel. We hopen dat we je daarmee helpen om op een goede en gezonde manier met seksualiteit om te gaan.

Dit speciale boekje over seksualiteit wordt via onze webshop gratis verstrekt. Bekijk hier ‘Het’ boekje digitaal.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Met dit boekje nemen we je mee in hoe seksualiteit écht bedoeld is en wat het met je doet.

In ons land kan en mag zo’n beetje alles op het gebied van seksualiteit. Seks kun je doen hoe je het maar wilt en met wie je het maar wilt: ‘Doe waar jij je goed bij voelt.’

...
Read more