Deze aflevering van Geloofstoerusting gaat over de vraag of het bestaan van God te bewijzen is. Dr. G.A. van den Brink legt uit dat wij het Godsbestaan niet voor 100% kunnen bewijzen, maar dat er wel goede argumenten zijn om het bestaan van God aannemelijk te maken. Als voorbeeld noemt hij het levensbeschouwelijke argument van objectieve normen en waarden.

Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=gAUSMAIIdys&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by en

Geloofstoerusting.nl wil een digitaal informatie platform zijn voor jongeren en ouderen waarop uitgebreid en zorgvuldig antwoord wordt gegeven op veelgestelde vragen. Doormiddel van images, artikelen en video's willen we deze toerusting vormgeven. De prioriteit zal voornamelijk liggen bij het creëren van nieuwe video’s en het Nederlands ondertitelen van bestaande video’s. Voor een video introductie over Geloofstoerusting.nl, klik hier.

Geef een antwoord