Weer een nieuwe aflevering van Evolution: The Evidence door Geo Detective.
Deze aflevering gaat over Junk DNA (overbodige rommel in het DNA waar selectie uit kan putten), een voorspelling uit de evolutietheorie die ook eens daadwerkelijk te toetsen valt. En wat blijkt? Kijk maar voor het antwoord… Veel kijkplezier!

Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=T073PEjME3I&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

Meer lezen over Junk DNA? Lees dan dit artikel van Peter Borger: DNA smelten – de mythe van 1 procent

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Geo Detective is een expert in 3D design/visualizing, programmeren en data analyse en een amateur wetenschapper die een methode heeft ontwikkeld voor waarheidsvinding. Hij maakt leuke korte filmpjes waarin hij kritisch naar evolutie kijkt. Geo Detective heeft al vele filmpjes op zijn eigen site gepubliceerd.

Geef een antwoord