“…Ik zit in groep 6 en ik doe mijn spreekbeurt over fossielen. Maar in al de boeken die ik van de bieb geleend heb, gaan ze uit van miljoenen jaren. Ik wil iets vertellen over hoe fossielen zijn ontstaan en hoe ze eruit zien. Kunt u iets mailen? Of heeft u tips voor boeken of het internet?…”

“…Gisteren was een collega bij de presentatie van een evolutionistisch boek. Vandaag kwam ze triomfantelijk binnen en vertelde dat er nu eindelijk de mogelijkheid is om het theïstisch evolutionisme te onderwijzen en de idee van een zesdaagse schepping vaarwel te zeggen. Ik zoek goed onderwijsmateriaal om de dwaling van gemeenschappelijke afstamming van alle levensvormen te bestrijden…”

“…Je weet niet hoe moeilijk het is om als student staande te blijven als je wordt gezien als een primitieveling uit een vergane tijd. Door de contacten die jullie me hebben gegeven, met wetenschappers en andere studenten wereldwijd, heb ik weer moed gevat…”

Enkele voorbeelden van e-mails, zoals we die regelmatig binnenkrijgen, onderstrepen de dringende behoefte aan Bijbelgetrouw materiaal. Logos Instituut staat voluit voor de (historische) betrouwbaarheid van de Bijbel en ontwikkelt Bijbelgetrouw materiaal voor kinderen, opvoeders, onderwijzers, studenten en academici.

logos_instituut_banner

Helpt u mee?

Voor al dit werk en de verdere ontwikkeling heeft Logos Instituut uw steun nodig. Wilt u ook een steentje bijdragen aan de activiteiten van Logos Instituut. Zou u dan onze ambassadeur willen worden en deze folder onder de mensen, die mogelijk nog niet eerder van ons gehoord hebben, brengen? De folder is hier te downloaden en, ongewijzigd, vrij te verspreiden. Wilt u een papieren versie om bijvoorbeeld in kerken, op scholen en in de universiteiten te verspreiden? Die mogelijkheid is er ook. De folder wordt op dit moment gedrukt. U kunt hieronder uw gegevens invullen en uzelf alvast inschrijven. De verzending van de folders naar uw adres zal rond 16 februari 2017 plaatsvinden. We hebben het limiet op 100 folders gezet, wanneer u meer folders wenst dan is dat mogelijk maar zou u dan willen aangeven in de reactie waarom u deze extra folders wenst.

Download the PDF file .

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.