Weer een nieuwe aflevering van Evolution: The Evidence door Geo Detective.

In deze aflevering gaan we op zoek naar een manier om de evolutietheorie te falsificeren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen, wanneer we een konijn zouden vinden in een Cambrium aardlaag. Waarom vinden we die niet? En, zou dit evolutie wel echt falsificeren? Is evolutie ooit gefalsificeerd? Veel kijkplezier!

Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=tG683qMCvLc&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Geo Detective is een expert in 3D design/visualizing, programmeren en data analyse en een amateur wetenschapper die een methode heeft ontwikkeld voor waarheidsvinding. Hij maakt leuke korte filmpjes waarin hij kritisch naar evolutie kijkt. Geo Detective heeft al vele filmpjes op zijn eigen site gepubliceerd.

1 Comment

René de Brouwer

Prima video van Geo Detective die weer eens duidelijk aantoont hoe bevooroordeeld de seculiere wetenschap is en hoe wanhopig zij, kost wat kost, blijft vasthouden aan de evolutietheorie.
Elk bewijs dat tegen hun ‘evolutie-religie’ ingaat wordt fanatiek bestreden en er wordt vervolgens naarstig gezocht naar een ‘rescuing device’ (reddings-mechanisme) om het bewijs te kunnen ontkrachten, wat in sommige gevallen leidt tot (…) verklaringen, zoals bijv. het ‘punctuated equilibrium’ van Steven J. Gould.
Hierbij een afspeellijst van dr. Carl Baugh, oprichter en directeur van het Creation Evidence Museum in Glen Rose, Texas. Dr. Carl Baugh laat 10 artefacten uit zijn museum zien die gehakt maken van de hele evolutietheorie:

Geef een antwoord