In de pas gehouden ‘Week van het leven’ werd er in diverse media stilgestaan bij de abortussen die jaarlijks in Nederland worden uitgevoerd. 30.000 kinderen worden per jaar in de moederschoot gedood. Wat kun je als christelijke medeburger hier tegen doen? Meelopen met de Mars voor het Leven bijvoorbeeld.

Deze keer wordt de mars gehouden op 10 december D.V. in Den Haag. Met deelname aan de tocht kun je op een actieve manier de eerbiedwaardigheid van het leven kenbaar maken in de samenleving. Deze 24e Mars voor het leven wordt georganiseerd door Stichting Schreeuw om Leven, die op deze manier de regering en de leden van de Eerste en Tweede Kamer wil vragen om de abortus- en euthanasiewetten terug te draaien.

Om 13:00 is de opening op het Spuiplein in het centrum van Den Haag. Dat ligt op loopafstand van het Centraal Station. Vanaf het Plein begint de Mars langs de regeringsgebouwen in Den Haag. Het is een stille tocht. Nadat de Mars gelopen is, zullen enkele mensen spreken en worden er liederen gezongen.

Ook meelopen? Meer informatie over de stille tocht is te vinden op www.schreeuwomleven.nl.

poster_mars_voor_het_leven_10_december_2016

Deze aankondiging verscheen ook in het blad GezinsGids en is daaruit overgenomen.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.

2 Comments

peter b

Brave New Darwinian Eugenetics World: http://www.jewishworldreview.com/cols/wil1120516.php3

In 2014 heeft de Global Down Syndrome Foundation een Video uitgebracht, die Down syndrome mensen als volkomen en volledige mensen toont. Anders, inderdaad, want iedereen is anders, nietwaar?

In Frankrijk is deze film verboden. De darwinistische eugenetici hebben per geding verboden dat deze Video op TV kan worden gezien en zelfs als commercial is het verboden. De rechtbank vond dat de video, die blije en lachende Down mensen/kinderen toont, storend en aanstootgevend is voor mensen die abortus overwegen en ongeboren Down mensen overwegen te vermoorden. Lees je niks over in de media.

Geef een antwoord