Reeds op de dag van verschijnen van mijn artikel ‘‘Overgangsvormen’ zijn onbestaanbaar’1 op de webstek van het Logos Instituut ontving ik van Jan van Meerten, medewerker ervan, een e-mailbericht waarin staat dat de atheïst Bart Klink op het sociale medium ‘Facebook’ het volgende schrijft:

“Als je ziet dat een auteur het heeft over ‘missing links’, dan weet je dat hij weinig begrijpt van de moderne evolutietheorie: http://www.evolutietheorie.ugent.be/node/666

Helaas blijkt hieruit opnieuw, dat zodra een evolutionist geen antwoord weet op kritiek, hij verklaart dat zijn opponent het niet begrepen heeft omdat het toch echt héél anders zit, in plaats van dat hij aanvaardt dat iemand anders het gewoonweg niet met hem eens is. Maar Klink weet blijkbaar niet de ‘link’ te leggen tussen het principieel niet gevonden kunnen worden van ‘missing links’ en mijn hantering van die term.

De rest van het artikel is in de onderstaande pdf te lezen:

Download the PDF file .

Download de pdf hier.

Voetnoten

  1. https://old.logos.nl/overgangsvormen-zijn-onbestaanbaar/.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Drs. R. Benjamin studeerde biologie aan de Universiteit Utrecht en filosofie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.