Bestaan Ufo’s? Hebben ze voor leven gezorgd? Is het wel mogelijk om de grote afstanden te overbruggen? Jan Rein de Wit, hoofdredacteur van Weet Magazine, gaat er in deze korte video op in. Dit is een vervolg op de vorige video van dezelfde spreker.1

Voetnoten

  1. Zie: https://old.logos.nl/de-geschiedenis-van-ufo-waarnemingen/

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

J.R. de Wit is hoofdredacteur van Weet Magazine.

6 Comments

Dirk

Ik heb nog nooit een UFO gezien maar ik heb slechte ogen. Ik dacht dat meneer de Wit wel in buitenaards leven, een buitenaards Wezen en wezens geloofde?

Jente

Het bewijs voor UFO’s is inderdaad heel zwak, maar jullie vergeten nog één (hypothetische) mogelijkheid te bespreken: wormgaten.

“Een wormgat, ook bekend als een Einstein-Rosen brug, is een hypothetische mogelijkheid om binnen de ruimtetijd sneller dan het licht te reizen. In de normale ruimte kan men tussen twee punten niet sneller reizen dan het licht, maar volgens de theorie van een wormgat bestaat er een “korte weg” in het universum. Langs deze korte weg is het dan mogelijk om sneller naar een ander punt in de ruimte te reizen dan wanneer je zou “omreizen” over de normale weg, ook al zou je dat doen met de snelheid van het licht.”

peter b

Wormholes, stargates [is m.i.] science fiction verkocht als science. Met Einstein kun je vrijwel alle soorten universa bouwen die je wilt: krimpende, uitdeiende, statische, heliocentrische, met of zonder zwarte gaten, etc. Wormholes krijg je er [dan] bij. Het is [m.i.] niets dan exotische mathematiek. Wat er mist is echte harde science, d.w.z. empirisch onderzoek, experimenteel werk, feiten? Het probleem is [m.i.] de vloed aan wetenschappelijke (des)informatie in de media waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen feit en fictie.

Peter

‘Ufo-gelovigen’ ‘mindset’ ‘ufo’s is echt een geloof – zonder basis’

Eerste keer m.i. dat ik het op deze site met iets eens ben. Het leuke van deze video komt omstreeks 3:40 als JRdW zegt dat je niet van de natuurwettten kunt afwijken. Aangezien [het] creationisme [m.i.] gehakt maakt van de natuurwetten, zou hij hier wel eens op een doordenkertje gestuit kunnen zijn.

Hetty Dolman

“Dan duurt het miljoenen jaren voordat ze de Melkweg doorkruist hebben en er zijn miljarden melkwegen…. “

[Hier] (…) wordt de lichtsnelheid gekoppeld aan tijd. Hoe kan dat nou.

peter b

Peter zegt: “Aangezien [het] creationisme [m.i.] gehakt maakt van de natuurwetten, zou hij hier wel eens op een doordenkertje gestuit kunnen zijn”.

Als ik goed op de hoogte ben maakt creation science geen gehakt van de natuurwetten, maar hebben ze een andere interpretatie van Hubble en Einstein. Maar ik kan er natuurlijk naast zitten. Leg eens uit, Peter, welke natuurwetten gaan door de gehaktmolen?

Geef een antwoord