Dat lijkt een vrij boude uitspraak, niet? Toch is onze ervaring dat we veel te snel het continue bombardement in de media, het onderwijs en de dierentuinen zonder enige kritiek op ons af laten komen. Dit beïnvloedt ons, en zeker de jongere generatie. Soms vergiftigt het zelfs. Het is tijd om een tegengeluid te laten horen. We hebben de opdracht om vanuit ons christelijk standpunt grondig nagaan wat de status is van wetenschappelijke uitspraken, deze te toetsen, het verkeerde radicaal af te wijzen, mensen te waarschuwen en het goede behouden. Zoals u op onze website onder artikelen kunt zien is Logos Instituut daar afgelopen jaar hard mee bezig geweest. Daarom maken we onderwijsmateriaal en ondersteunen we leerlingen, studenten, leerkrachten, opvoeders en wetenschappers.

Op de pagina’s onderwijs, opvoeding en onderzoek lichten wij al een tipje van de sluier op. We slikken niet alles wat via de (natuur)wetenschappen naar binnen komt voor zoete koek maar toetsen de uitspraken vanuit ons christelijke startpunt grondig en behouden het goede. De pagina’s die u hierboven ziet zijn nog lang niet opgevuld. Het komende jaar wordt hard gewerkt aan deze pagina’s. Wilt u op de hoogte blijven? Vult u dan hieronder uw e-mailadres in ontvang zo (ongeveer 1 keer per maand) de nieuwsbrief met informatie die voor u van belang is.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.