Job en Elsje hebben niet vaak ruzie. Behalve als ze aan elkaars spullen zitten. Job heeft stiekem aan Elsje haar spullen gezeten. Elsje is daar achter gekomen doordat ze toen ze in haast wegging de schoenen in de kast gegooid heeft. Toen ze terugkwam stonden de schoenen netjes op een doos. Job zegt dat het toeval is en dat de schoenen netjes op de doos zijn terecht gekomen. Maar kan dat wel zo toevallig? Kijk hoe het afloopt.

Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=nJ4I3KQr-Io&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Job en Elsje hebben niet vaak ruzie. Behalve als ze aan elkaars spullen zitten. Job heeft stiekem aan Elsje haar spullen gezeten. Elsje is daar achter gekomen doordat ze toen ze in haast wegging de schoenen in de kast gegooid heeft. Toen ze terugkwam stonden de schoenen netjes op een doos.

...
Read more

1 Comment

Oorsprongswetenschapper

1. Voor iedere willekeurige positie van de schoenen geldt dezelfde kansberekening. Voor iedere positie is er geen schijn van kans.
2. Van het toeval van de stand van schoenen naar evolutie is een non sequitur. Evolutionisten geloven namelijk dat niet alleen toeval (mutaties) maar ook noodzakelijkheid (natuurlijke selectie) een rol speelt.
3. Dat de dieren in de aardlagen zitten van klein naar groot klopt ook niet en zou ook niet door de zondvloed worden verklaard.
4. Symbiose is geen bewijs voor gelijktijdig ontstaan. Ook ecosystemen kunnen evolueren. Als dat niet zo was, zouden de meeste organismen door de rampen die door creationisten te hebben plaatsgevonden, zijn uitgestorven.

Geef een antwoord