Voor de derde keer op rij zijn we met Logos Vlaanderen actief door middel van een livestream. Aanstaande donderdag 18 maart spreekt Ton de Mik over de schepping/evolutie-discussie. Kijkt u ook mee? Dat kan alleen door uzelf hier aan te melden.

De vorige keer (op 18 februari) sprak dr. Jos Philippaerts over ‘In de ban van de draak. Hoe plasma van invloed is op de geologie’. Zijn lezing is hier terug te kijken. In januari sprak Michael Dekee over ‘Lucy of Adam? Een kritische blik op het fossiel bewijs voor menselijke evolutie’. Zijn lezing is hier terug te kijken.

Agenda

Zet de volgende data alvast in uw agenda:

15 april: Herman Spaargaren – Wat is wijsheid? Aanmelden kan hier.

20 mei: Dr. Arie Dirkzwager – Het Nieuwe Testament is betrouwbaar. Aanmelden kan hier.

We hopen u te ‘ontmoeten’ tijdens deze livestreams. U kunt via de chat vragen stellen, deze zullen dan aan de spreker(s) worden voorgelegd. Van harte welkom!

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.