bijbel_met_brilEven geleden hadden we het al over onze samenwerking met het Logos Instituut. Die samenwerking begint nu vorm te krijgen. Dit betekent concreet dat de website old.logos.nl zal worden ondergebracht bij het Logos Instituut.

In de nabije toekomst zal de website er daarom iets anders uit gaan zien. We zullen bijvoorbeeld de artikelen indelen per doelgroep: onderwijs, opvoeding en wetenschap. We gaan met een groter team aan de website en de moderatie werken. Daardoor kunnen we meer mooie artikelen publiceren en meer auteurs aantrekken om voor Logos te schrijven. Het nieuwe adres van de website zal www.old.logos.nl zijn en de naam Wetenschep komt te vervallen.1

Voetnoten

  1. Verander dit daarom in uw favorieten. Het adres www.old.logos.nl zullen wij voorlopig laten verwijzen naar www.old.logos.nl, zodat u ons gemakkelijk kunt blijven vinden op internet.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

De redactie van logos bestaat uit verschillende auteurs. Af en toe plaatst de redactie een artikel wanneer de auteur zelf niet zijn of haar artikelen op onze site plaatst. Ook behandelt de redactie regelmatig reacties van lezers van onze artikelen en voegt (altijd met vermelding) extra informatie zoals voetnoten of inleidingen aan artikelen toe.

3 Comments

Chan

“Het Logos instituut geeft u de tools te laten zien dat de Bijbel historisch betrouwbaar en gezaghebbend is. En wil geloof en wetenschap bevorderen”. Het ware toe te juichen als u zich – heel Popperiaans – bezig hield met het (op punten) falsificeren van de diverse evolutionair-darwinistisch-atheistische theorien. Meer kunt u namelijk niet, wel vanuit uw geloof, maar niet vanuit de wetenschap. (…) Na ontmaskering [van diverse evolutionair-darwinistisch-atheistische theorieën, mod.] rest dan deze positie: Wij Weten Niet. Wees vurig als gelovige maar kritisch agnost als wetenschapper. Dat was Einstein ook.

J. Kruisman

De site is bijzonder helder opgezet. Ga zo door! Nu hopen dat allen, die hieraan meewerken, ook in gehoorzaamheid aan God blijven functioneren en zich niet laten inpakken door het postmoderne gedachtegoed.
Wens jullie de rijke zegen van de God van de Bijbel toe.

Geef een antwoord