Deze aflevering van Geloofstoerusting gaat over de vijf belangrijke argumenten voor het bestaan van God. Dr. G.A. van den Brink legt uit wat de vijf belangrijke argumenten zijn voor het bestaan van God. Het zijn geen bewijzen maar argumenten die het redelijk maken om in een God te geloven. Hij noemt het ontstaan van het heelal, de fijn-afstemming van de natuurconstanten, het ontstaan van het leven, het bewustzijn en de objectiviteit van de moraal.

Link naar YouTube (opent in nieuw venster): https://www.youtube.com/watch?v=qxvOSuhrAQI&hl=nl&cc_lang_pref=nl&cc_load_policy=1&rel=0

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by en

Geloofstoerusting.nl wil een digitaal informatie platform zijn voor jongeren en ouderen waarop uitgebreid en zorgvuldig antwoord wordt gegeven op veelgestelde vragen. Doormiddel van images, artikelen en video's willen we deze toerusting vormgeven. De prioriteit zal voornamelijk liggen bij het creëren van nieuwe video’s en het Nederlands ondertitelen van bestaande video’s. Voor een video introductie over Geloofstoerusting.nl, klik hier.

Geef een antwoord