Afgelopen weekend organiseerden wij een congres over ‘geloof en wetenschap’. Gemist? Geen nood! Hieronder is het terug te kijken. Vragen of opmerkingen kunnen gesteld worden via [email protected]

De congresdag zaterdag 27 februari is hier terug te kijken:

Is theïstische evolutie Bijbels? Zijn er geologische aanwijzingen voor een wereldwijde zondvloed? Hebben mensen en apen een gemeenschappelijke voorouder? In welke tijd leefde Job? Zijn de muren van Jericho werkelijk gevallen? Deze en talloze andere vragen komen voorbij op ons online congres. Voor dit congres is er geen betaalmuur. Doet u mee? Het congres is te volgen via ons Facebook en via ons YouTubekanaal.

Delen met uw netwerk wordt zeer gewaardeerd!

Bent u blij met dit congres? Overweeg een vrijwillige bijdrage aan de onkosten van dit congres via ​dit ING betaalverzoek of op old.logos.nl/doneer​ (ideal of machtiging).

De eerste helft van de congresdag vrijdag 26 februari is hier te bekijken:

De tweede helft van de congresdag vrijdag 26 februari is hier te bekijken:

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.