Waarom is er een openbaring van God? Dr. G.A. van den Brink gaat er in deze video kort op in. Met dank aan Geloofstoerusting voor de opname:

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by en

Drs. G.A. van den Brink is godsdienstfilosoof en predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Rotterdam-Kralingse Veer. In 2010 schreef hij het boek: Er is geen God en Philipse is zijn profeet. De onredelijkheid van een atheïst.

1 Comment

J. Wildeman

Gods openbaring is mijn ijkpunt. Iedere uitspraak van geleerden dient daarmee in overeenstemming te zijn, en anders mogen ze hun huiswerk overdoen. Of laat ze anders eens eerlijk zeggen: Ik weet het niet. Gods openbaring van de Schepping van hemel en aarde komt tot ons in Gen. 1 en 2. Vanuit het oogpunt van de Schepper, en ook vanuit het oogpunt van de mens beschreven. In welke eerlijke rechtszaak worden ooit 2 elkaar niet tegensprekende, maar elkaar aanvullende getuigenissen terzijde gelegd?

Geef een antwoord