Zoeken_naar_bewijs.weet-magazine

Veel mensen trekken de historische betrouwbaarheid van de Bijbel in twijfel. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of de verhalen uit Exodus wel echt zijn gebeurd. Weet Magazine vertrouwt op de betrouwbaarheid van het Oude (en Nieuwe) Testament, en we vertellen je graag waarom.
Daarom organiseren we samen met Logos Instituut een informatieve avond rondom archeologie en de Bijbel. We nodigen je er graag voor uit.

Locatie: Driestar Educatief. Adres: Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda
Inloop: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur.
Interesse? Meld je dan vooraf aan op [email protected] Toegang is gratis.

Inhoud Lezers-event: Archeologie en de Bijbel

Heeft de uittocht uit Egypte (ook wel Exodus genoemd) echt plaatsgevonden? Als het echt gebeurd is, wie was dan de farao die regeerde ten tijde van deze uittocht? En hoe zit het met de intocht? Is Jericho wel echt verwoest? En als we de geschiedenissen verder volgen hebben, de koninkrijken van David en Salomo dan echt bestaan? Talloze vragen worden er afgevuurd op de Bijbel. Welke aanwijzingen zijn er vanuit de archeologie voor de historiciteit van de Schrift? Om een antwoord te vinden op zulke vragen hebben Weet Magazine en Logos Instituut de handen ineengeslagen.

Presentatie Weet-Dvd

In deze indrukwekkende film wordt een fundamentele vraag gesteld: zijn er aanwijzingen die laten zien dat de geschiedenis over de uittocht uit Egypte – de Exodus – écht heeft plaatsgevonden? Deze documentaire, waaraan twaalf jaar is gewerkt, brengt nieuwe of zelden besproken aanwijzingen voor het voetlicht die te maken hebben met de slavernij van de Israëlieten in Egypte, hun uittocht en hun verovering van het Beloofde Land. De dvd is te bestellen voor €12,95 in de webshop van Weet Magazine of van Logos Instituut.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Written by en

Logos Instituut organiseert regelmatig evenementen. Voor meer informatie kijkt u op de evenementen pagina.

Geef een antwoord